2012 Saoudi Arabie
2012-03-09 Iets beter
Al geruime tijd niets meer online gezet. Ging eigenlijk niet zo geweldig en wilde geen negatieve dingen vertellen. Mijn directe aanpak en het benoemen van organisatorische problemen viel duidelijk niet in goede aarde.

De taalbarière en cultuurverschillen vormen toch echt een groot nadeel. Veel nagedacht en gepraat over een oplossing. Het plan is nu dat ik vanuit SAG ondersteuning krijg van Ahmed (regional technical manager). Hij is in deze regio geboren, spreekt de taal en begrijpt de non verbale communicatie die hier een grote rol speelt. Het voornemen is dat hij wekelijks de voortgang komt bespreken betreffende gemaakte afspraken.
Hoop dat dit de juiste impulsen oplevert die nodig zijn. Kortom in zijn geheel lijkt er nu toch langzaam wat te gebeuren.
Gisteren met mijn Pakistaanse collega Arif rondgezworven in Riyadh. Lijkt erop dat ik vrijwel alles wat de moeite waard is, al heb bezocht en gezien heb. Dus geen fotos. De dag geeindigd met een geweldige curry in het Pakistaanse restaurant Marhaba, echt aan te bevelen.

Nog 2 werk-weken en dan een weekje Nederland. Verheug me er erg op en ga dit weekend proberen mijn terugvlucht te boeken. Het plan is om 22 Maart thuis te zijn.
©opyright Neys4U 2004-2024