2012 Saoudi Arabie
2012-05-01 Afsluiting Avontuur
Plotseling was het avontuur afgelopen. Jarenlang blog niet netjes afgewerkt. Daarom dit stukje in 2021 toegevoegd om het ook zelf een plekje te geven. Binnen 2 dagen na mijn laatse artikel werd besloten dat ik bedankt werd voor de moeite. Men ging het anders doen.
Geschrokken, verward en toch ook wel iets angstig, geprobeerd te achterhalen wat er gebeurd was. Natuurlijk weinig resultstaten gerealiseerd, maar dat kon toch niet deze plotselinge verandering veroorzaken?
Grootste oorzaak bleek uiteindelijk de vervanging van de verantwoordelijke generaal van MODA. Zijn opvolger nam als eerste besluit " stop alle lopende projecten ". Vandaar dus.
Door mijn collega's van MODA een prachtig afscheid gekregen dat ik werkelijk nooit zal vergeten. De Kolonel die verantwoordelijk voor mij was, verzamelde zijn vrienden en nam me mee op een "vrienden-trip" zoals ze regelmatig hielden om te ontspannen.
Met een colonne 4x4's ver de woestijn in, tapijten neergelegd en in volledige rust en stilte, koffie gedronken, gebeden en veel gepraat.
Er werd een vuur gestookt en daarop een heerlijke maaltijd bereid. Als afsluiting hoorde ik plotseling motorgeronk in de verte. Men had een aantal quads geregeld en tot het donker werd hebben we als een stel tieners de meest rare capriolen uitgehaald.
Heb veel controversiele dingen gezien en meegemaakt. Maar de gastvrijheid en vriendschap die mij geboden werd zal ik nooit vergeten.
Kortom met recht een avontuur.
Om het tijdsbeeld voor later vast te leggen heb ik diverse artikelen uit Arab News opgeslagen. Wellicht interessant om ook eens te lezen ?
Tevens ook de Cartoon van de dag bewaard.
©opyright Neys4U 2004-2024