2013 Vietnam Cambodja Thailand
2013-02-14 Het is bijna zover!
Het snot loopt uit mijn neus, de tranen stromen over mijn wangen en ik voel elke spier in mijn lijf. Ben al een paar dagen ziek. Wat een geluk dat ik nu ziek ben en niet volgende week. Nog 10 nachtjes en we staan op Schiphol. We hebben vandaag alle reisbescheiden binnen gekregen. Per mail, want we leven tegenwoordig natuurlijk in het digitale tijdperk. Nou dan slaan de reiskriebels toe hoor. Om 9.30 uur moeten we op Schiphol zijn en twee uur later vertrekken we richting HongKong. Mooie tijd, niet te vroeg en niet te laat.
Daar krijgen we onze paspoorten terug met de visa voor Vietnam er in. Het liefst vertrek ik vandaag al. Ik ben dat kouwe weer zo zat. Ik heb net de hotels zitten bekijken waar we tijdens onze reis zullen verblijven. Varieert, van praktisch tot mooi. We zitten in 12 verschillende hotels met als klapper natuurlijk ons laatste strandhotel in Thailand. Waar we ook niet op kunnen wachten !, de massages. Ik wil toch eens een 4 handenmassage proberen maar een goeie voetmassage is ook niet weg!
Heb nu al mijn zomerkleren op zolder bij elkaar gelegd. Ik wil niet te veel meenemen. Hoop dat Naomi komt helpen setjes te maken en aan te geven wat onmisbaar is en wat ik nou toch echt niet hoef mee te nemen. Het is wel makkelijk dat deze kleren nog helemaal niet gedragen worden kan de koffer dus ruim van te voren worden ingepakt. Wordt nog een druk weekje op werk, dus heel veel tijd blijft er niet over. Kijk er zo naar uit
©opyright Neys4U 2004-2024