2013 Vietnam Cambodja Thailand
2013-02-26 Wat een dag
2013-02-26-008.jpg
Na een tochtje van rond de 20 minuten arriveren we in het hotel. Netjes, meer valt er niet over te zeggen. Ze raden ons aan om niet te gaan slapen maar Marijke en ik zijn eigenwijs en spreken af om 2 uurtjes te gaan slapen. Wim en Ron gaan de buurt verkennen. Het eerste wat ze gaan doen is dimsum eten. Na een heerlijk tukje en een lekkere douche gaan we met zn vieren op onderzoek uit. Mijn god wat een hectische stad, veel heel veel brommers maar inmiddels ook erg veel autos. Het is warm niet te geloven, we kijken onze ogen uit. Na enige tijd een ontzettend leuk terras gevonden. We zaten buiten maar toch werd er nog een mobiele airco op onze benen gericht. Hoe lekker wil je het hebben. Heel decadent hebben we daar lekkere cocktails gedronken met lekkere hapjes.
2013-02-26-030.jpg
Een hele tijd met een serveerster gesproken, een lieverd. Door de drank voelen we ons wel erg moe. Nu moeten we nog met de groep naar een welkom diner. We hopen dat het niet al te lang gaat duren. Ik heb een enorme hoofdpijn en wil daarna gelijk naar bed. Maar ik vermoed dat iedereen dat wel wil. Nou heerlijk gegeten. De stad ziet er met alle lichtjes erg leuk uit. Het warme weer is wennen en in de stad geeft het al snel een benauwd gevoel. Ik heb een aantal leuke fotos gemaakt. Ron gaat er een paar op ons blog zetten.
Morgen een drukke dag. We gaan veel zien. Kwamen er net achter dat Jeroen ( de reisleider) uit Alphen komt en ook nog in de Herenhof woont. Hoezo wat is de wereld toch klein. Ik ben het laatste stukje aan het typen, met een whisky cola en de airco op hoog. Het is nu bijna 21.30 uur ik denk dat we om 22.00 uur wel op een oor liggen.
©opyright Neys4U 2004-2024