2012 Saoudi Arabie
2012-02-02 Een vrije dag
Vandaag lekker uitgeslapen tot 08:30 uur. Douchen, lekker relaxed ontbijten en om 10:00 uur stond Ramzy met Nissan Patrol voor het hotel. In de lobby onder het genot van een kop koffie kennis gemaakt en uitgebreid gesproken over van alles. Wil er ditmaal duidelijk over zijn, kan gewoon niet alles opschrijven !! Samen hebben we een plan voor de komende tijd opgesteld om een aantal zaken te bekijken.
02-02-008.jpg
Omdat het vandaag erg matig weer was, besloten niet te veel te doen. Na wat rondrijden zijn we uiteindelijk via de King Fahd Road naar het businesscenter gereden. Daar hebben we wat tijd doorgebracht in het Al Faisaliah complex. Hopelijk geven de fotos een klein beetje een indruk.
02-02-006.jpg
Over fotos gesproken, bij het verlaten van het hotel werd mij een kleine anekdote verteld.
Zoals ik dat eigenlijk ook wilde doen, maakte iemand onlangs fotos van ons hotel en de directe omgeving. Naar verluid werd hij door personeel van de overzijde (mijn werkgever) meegenomen en voor enige nachten omgeboekt naar een andere kamer!! Dus ook voor wat betreft fotos, ik doe mijn best, maar t zal niet altijd goed gaan. Omstreeks 14:30 weer terug in hotel. Afgesproken om Zaterdag een lokaal restaurant te bezoeken. Morgen voor ons een echte rustdag, ben van plan dan de faciliteiten van het hotel te gaan verkennen.
©opyright Neys4U 2004-2024