2013 Vietnam Cambodja Thailand
2013-03-16 Anatara resort
2013-03-16_5287.jpg
Gisteren schreef ik dat ik alles in een Word document zet. Daar maak ik steeds alinea’s om het lezen te vergemakkelijken. Helaas wordt alle tekst onder elkaar gezet bij het overzetten naar het blog. Het kost teveel tijd om dit op het blog opnieuw in alinea’s te zetten. Daar is weer een programmaatje voor nodig. Ik vind het wel vervelend voor jullie want dat leest niet lekker. Helaas het moet toch maar even zo. Thuis gaat Ron dit alsnog doen maar daar hebben jullie nu niets aan. Excuses.
2013-03-16_5289.jpg
Vanmorgen zouden we om 8.30 uur gaan eten, werden we pas om 9.00 uur wakker! Oh, wat hebben we heerlijk geslapen. Het is een super kingsize bed! Het zal de vermoeidheid wel zijn van de afgelopen dagen. In de ontbijtzaal kun je alles vinden wat je maar wilt. Wat een luxe, dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Ik heb ‘gewone’ kaas gegeten, lekkere yoghurt, vers gebakken broodjes en er is heeeel veeel fruit. Het hotel is zo mooi en het is zo heerlijk om een privé strand te hebben.
Je voelt je hier wel een echt luxepaard. In de badkamer staat alles wat je wilt. Shampoo, conditioner, bodylotion, zeep etc etc. Allemaal in een heerlijke gemberbloemgeur. Je ruikt naar de tropen als je klaar bent. In de kast staan teenslippers, sloffen, badjassen en paraplu’s er is zelfs een weegschaal. Als je de tv niet wilt zien dan doe je de luikjes dicht en heb je een schilderij. Het is niet te geloven, zo mooi allemaal.
2013-03-16_5284.jpg
De mannen hebben via de receptie een visdag besproken. Maandag worden ze om 6.00 uur gewekt, ontbijten en dan worden ze om 7.00 uur opgehaald om de hele dag in een visresort grote vissen te gaan vangen. Dit gebeurt niet op zee maar in een meer. Ze verheugen zich er erg op. Marijke en ik gaan er een winkeldagje van maken in Hua Hin. Vanavond hebben we hier in het hotel een BBQ buffet. De tafel die voor ons gereserveerd is, staat pal aan het strand! Het wordt een echte luie dag vandaag. Vanavond loop ik nog even naar de receptie om te kunnen internetten, anders kan ik jullie geen antwoord geven op jullie berichtjes. Kaar ik had jouw berichtje wel hoor.
Met mijn teen gaat het redelijk. Ik denk toch dat het een kneuzing is. Alleen toen ik een beetje over het natte zand liep was dat geen pretje. Ik heb daarna toch maar een Brufen genomen. Omdat ik een beetje op de zijkant van mijn voet loop ga ik niet zo snel en gaat je heup en rug weer zeer doen, tjonge wat een getrut allemaal. Nu ga ik heerlijk lezen op ons terras, ik ben begonnen aan Zadelpijn en ander damesleed, ik vind het nu al een leuk boek.
2013-03-16_5292.jpg
Inmiddels hebben we de BBQ achter de rug. Heerlijk gegeten. Appetizers, toen voor Pompoensoep gekozen die erg lekker was. Daarna zalm, zeebaars, grote garnalen, gegrild mais en gevulde aardappel, erg erg lekker. Daarna was er spekkie voor mijn bekkie, een toetjesbuffet. Wat een heerlijke mousjes, appeltaart, ijs en kruimeltaart heb ik gegeten, alles omlijst door een zangeres die ook nog eens kon zingen. Vanavond was een avond met erg veel calorieën……… Nu naar de receptie om het internet op te kunnen.
©opyright Neys4U 2004-2024