2013 Peru
2013-10-10 Chivay 2
2013-10-10 20.23.15.jpg
Dank je wel voor jullie lieve berichtjes. Tjonge wat heb ik me beroerd gevoeld. Ik heb gelukkig redelijk goed geslapen. Waar haal je toch alles vandaan, niet eten en toch steeds op de wc zitten. Ron zit ook om de haverklap op de wc maar voelde zich niet zo ziek. Vanmorgen dus niet mee geweest naar de condors, dat vond ik wel heel erg jammer. Ze hebben er een flink aantal gezien. Daar is iemand van ons gezelschap ook nog onderuit gegaan, die was ook even niet aanspreekbaar, dus daar moest de dokter ook bijkomen. Hij voelt zich gelukkig weer wat beter.
2013-10-10 19.37.44.jpg
We hebben een leuk gezelschap met allemaal lieve mensen en dat is fijn. Ik heb vanmorgen geprobeerd te ontbijten maar het lukte niet. Een klein beetje yoghurt en dat was het. Daarna terug naar bed na weer wat van de tabletten te hebben genomen die de dokter heeft voorgeschreven. Begin van de middag begon ik een beetje op te knappen. Lekker gedoucht en de koffer opnieuw ingepakt. Ron ging met de rest mee naar het dorp om te lunchen. Ik ben hier gebleven en heb een klein beetje soep gegeten.
2013-10-10 19.37.15.jpg
Nu zijn er twee mensen van het gezelschap samen met Jeroen aan het abseilen in een kloof, heerlijk 600 meter naar beneden. Helaas mocht ik niet mee van Jeroen, hij vond het onverstandig en daar heeft hij natuurlijk gelijk in. Wel heel erg jammer want ik was graag mee geweest. Terwijl ik zit te typen gaan mijn darmen weer tekeer, onvoorstelbaar. We gaan over een half uur naar de zwavelbaden en dat is vast goed voor me. Zal wel lekker stinken. Nu ga ik even mijn badpak en handdoek pakken en dan vertel ik later wel hoe het was.
2013-10-10 20.23.04.jpg
Bij aankomst was de zwavel al goed te ruiken. Het water komt met een temperatuur van 80 graden uit de bergen. Nadat we betaald hadden zagen we Jeroen, Paul en Annie op een paar honderd meter afstand klaar om om het ravijn te abseilen, leuk hoor. In het zwembad was het water 40 graden wat heerlijk aangenaam was. Ook rook je nog maar een lichte zwavelgeur. Het uitzicht was prachtig, lig je in het zwembad omringd door de bergen waar de laatste zon nog op schijnt, zo mooi. Na een half uur rondgedobberd te hebben gingen we weer op het hotel aan om over een half uur naar het dorp te gaan voor een buffet. Ik merk dat ik nu wat moet eten. De laatste 48 uur heb ik niet meer dan wat yoghurt en soep op. Ik heb er niet echt zin in maar het lijkt me wel verstandig.
©opyright Neys4U 2004-2024