Nederland
2022-06-15 Nijmegen
20220615_094851.jpg
Na veel moeite had Marianne kunnen regelen om een keer te eten bij een botanisch restaurant dat volgens recenties uniek moest zijn. We hebben lang en met spanning gewacht en uiteindelijk kwam het er toch van. De Nieuwe Winkel in Nijmegen is de naam van dit geweldige restaurant.
Lees bijvoorbeeld maar wat de Michelin guide erover schrijft. Om volledig te kunnen genieten van alles, een kamer gereserveerd in Holtel, een zeer gezellig café op 300 meter van De Nieuwe Winkel. Met het OV naar Nijmegen gereisd en er zeer positieve indrukken opgedaan. Reizen met OV is top en Nijmegen is ook super, we gaan zeker nog eens een paar dagen terug.
emile.jpg
's Avonds van 18:30 uur tot 22:45 uur vertoefd in de Nieuwe Winkel. De beleving en smaak ervaringen zijn gewoonweg niet in woorden uit te drukken. Voor onszelf kort vastgelegd wat voorbijkwam en wat foto's gemaakt. Samengevat, we gunnen het eenieder dit zeer bijzondere eetfeest een keer mee te maken.
De gerechten zijn absolute topklasse, chef Emile van der Staak is een zeer interessante en innemende persoonlijkheid. Hij weet, buiten zijn uitzonderlijke kookvaardigheden, ook nog eens geweldig personeel aan zich te binden. Er is echt een nieuwe dimensie toegevoegd aan onze ervaringen met betrekking tot eten en drinken.
©opyright Neys4U 2004-2024